Zoeken naar kunnen jullie

Uw zoekactie voor kunnen jullie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt éen vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
SpermaSletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Ik ben 1m60 26j 56kg klein jongemannetje en ben op zoek nog naar gewillige tops die graag eens een keelgatje willen neuken. Ik bied mij aan om m'n face, mondje en keel te laten neuken. Ik heb al een daddy gevonden en zoeken nog 2. Jullie komen enkel voor mij elkaars uiterlijk moet niet uitmaken. Voor mij ook niet, ik kijk enkel naar hygienische en geschoren lul en ballen. Meer niet. Jullie mogen m'n gezicht, mondje, m'n keelgat volspuiten met sperma. Ik zelf ontvang niet de ander man ook niet maar we kunnen op kamer of sauna.  

Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
rebo 36 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerd zoekt
Heren, ik ben een dikkerd van 2 meter klein geschapen en op zoek naar een vaste daddy die weet dikkerds te appreciëren, ik ben glad geschoren op en rond mijn slettenpikje, ook mijn kontje is mooi glad. hygiëne en discretie zijn verwacht en ook gegeven, je mag altijd passief blijven als je wilt, ik pijp graag, lig alles netjes op en als je mijn dikke reet wilt neuken houd ik je niet tegen, ik wordt ook graag gebruikt als slet, als je wil heb ik ook lingerie. jij moet kunnen ontvangen regio Gistel, graag ouder dan 50, uiterlijk maken mij niet zoveel uit. graag deftige reacties van mensen die kunnen ontvangen.  

dikkerd zoekt
Stan 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Locatie
Durf te vragen! Heeft er soms iemand een discrete locatie die af en toe mag worden gebruikt, want meestal is dat wel het probleem. Cardate vind ik niks... er moet toch iemand zijn waar we terecht kunnen. Ergens een garage, schuur, tuinhuis, stal in de wei, privébosje.... Regio Lokeren, Eksaarde, Lochristi, Wachtebeke... peeping Tom kan eventueel worden besproken als dank ;)  
Tibo 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik wil lekkere lullen leegzuigen!
Hallo iedereen! Ik ben Tibo en ik zoek een of meerdere lullen om leeg te zuigen. Liefst zou ik iemand vast vinden waar ik regelmatig mee kan afspreken. Ik woon niet in Leuven ik werk hier alleen dus het zou ideaal zijn moest jij kunnen ontvangen. Uiteindelijk wil ik ook wel graag eens geneukt worden. Indien je een mailtje stuurt gelieve je stats erbij te vermelden. Dit zijn de mijne alvast : 24 jaar, 1m83 97kg 19.5x5.5cm Hopelijk tot snel! Tibo xx  
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Goed geschapen top
Gehuwde (hetero/bi) man met de fantasie door man genomen te worden. Graag iemand groot geschapen, zonder/weinig ervaring, steeds met condoom, kunnen ontvangen een must, haalbaar voorstel, discreet en hygiënisch. Zelf doorsnee, 1.8m en 85kg. Intiem getrimd. Foto kan helpen. Mss tot later.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10